Tomatbakad torsk med rostad potatis

Jag tycker att det är svårt med vit fisk. Jag vet aldrig vad jag ska göra med den!
Men så sprang jag på ett recept för ett tag sedan som jag testade igår.
Det gick snabbt att tillaga och det var gott. Ungefär de två kriterierna som jag behöver till vardagsmaten!

Receptet är för 4 personer.

Torskrygg för 4 portioner
900 g fast potatis
1/2 dl tapenade soltorkade tomater
2 dl lätt creme fraiche franska örter
2 msk olja
Timjan
Salt
Svartpeppar

Tina fisken om den är fryst.
Sätt ugnen på 225 grader och sätt in en ugnsplåt.
Skiva potatisen och blanda med olja, salt, svartpeppar och timjan. Häll ut på den förvärmda plåten och rosta mitt i ugnen i ca 15 minuter.

Bred tapenade på fisken och salta. Lägg fisken på potatisplåten och stek ytterligare ca 12 minuter.
Servera fisken med potatisen, creme fraiche och en sallad.

Mums!

Tomatbakad torsk med rostad potatis. Recept från ICA.
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras