Har du ett nyårslöfte?

Det har jag! För första gången på flera år. Och det handlar inte om träning eller kost. Det handlar om att ha kul!
Jag har bestämt mig för att en gång i månaden ägna mig åt en rolig aktivitet tillsammans med min man. Bio, restaurangbesök, quiz, ta en öl, teater, spela biljard eller vad det nu kan tänkas finnas för aktiviteter.
Det är ju egentligen knasigt att behöva boka in roligheter, men det är lätt att glömma av mitt i vardagens bestyr. Framförallt nu när vi renoverar hus! Då är det mer logiskt att riva en altan än att gå på bio. Men det behöver inte alltid vara logiskt. Eller det som är mest korrekt.
En måste ha kul också!

Har du ett nyårslöfte? Och vad tänker du generellt kring nyårslöften?
Jag tänker att oavsett löfte behöver man en bra plan för att kunna genomföra det! Så tänker man till exempel börja träna flera gånger i veckan behöver man planera in hur det ska gå till. Ge sig själv rätt förutsättningar att det ska bli av.
Jag behöver boka in några månader framöver med saker vi ska göra. Annars kommer detta löfte att rinna ut i sanden. Jag återkommer löpande hur det går!

Man måste ha lite kul också!
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras