Tillbaka till löpningen

Jag har inte sprungit sedan i augusti då knät började krångla efter Midnattsloppet. Sedan har knät bara blivit värre och värre och efter alla flyttlass i höst tog det tvärstopp. Ett tag kunde jag inte träna något. Eller jo, men inte på det sättet jag är van. Men genom att undvika hård belastning på knät samt träna skonsamt har det långsamt blivit bättre. Dock långt ifrån helt bra.

Idag testade jag att springa 3 km. Det gick okej ändå, men de längre sträckorna får vänta. Jag får ta det pö om pö för jag vill verkligen börja med löpning igen. Vi har fantastisk skog runt om oss och det vill jag utnyttja! Jag tänker aldrig springa på asfalt igen.

Avslutade löpningen med yinyoga som jag också ska komma igång med igen. Stelast i Europa just nu!

Vad har du för plan med din träning?

Löpning är en fantastisk träningsform! I alla fall när kroppen är hel och klarar av belastningen.
Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras